lördag 21 april 2012

Lake Tahoe!

Efter tjejkvällar, mysstunder och festande så packade Jag, Enya, Dany, Oscar och Scott in oss i Scotts Lilla men coola BMW.. Ja det var trångt i baksätet.
Vi körde då mot Lake Tahoe för att ta en liten paus! 

Eftersom jag sov hela vägen så kände jag varken hur lång tid det tog eller hur trångt det var haha men det gjorde jag dessvärre på vägen hem, vilket min rumpa kan intyga att det inte var den trevligaste bilturen i världshistorien.. 7 h utan att röra sig.. aj! 

Well anyways.. 

Första kvällen gjorde vi oss bara hemmastadda och eftersom de är studenter så hade pojkarna bara beställt ett rum för två.. så vi fick gömma oss i baksätet haha! 
men 31 dollar för 3 nätter är inte fy skam! 

enda problemet var väl att det bara fanns två sängar.. men finns det hjärterum finns det stjärterum! 



Andra dagen var det dags att åka skidor och nej jag har aldrig gjort det så Enya o Dany fick hedersuppgiften att lära mig.. hehe.. 
Oscar som kommer från Göteborg och har varit skidproffs åkte med scott som åkte snowboard.. inte till så mycket hjälp.. 

Det hela började med att jag flög av liften, ja ni kan ju tänka er resten men jag fick iaf hjälp av en riktigt snygg skidlärare (Nu vet jag Maria var alla snyggingar gömmer sig) och jag hade det hur roligt som helst! 
Såg också mycket cool ut.




På kvällen efter snabbnudlarna ville jag och Scott ut.. Eftersom alla andra var trötta så blev det att vi promenerade till en mysig liten irländskbar.. och ja det var tomt.. Scott sa att han hyrde hela stället för oss men det var två par som satt där och en söt liten gubbe som spelade musik och sjöng för oss! 
Det var en trevlig liten stund och sen promenerade vi hem i all snö! 


Dagen efter tog vi långa promenader och gick till kasinot och raketer blev skjutna dagen i ära.. det var sista kvällen där! 








 





















HELA RESAN VAR FANTASTISK AND LAKE TAHOE IS BEAUTIFUL! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar